Cluj: O clujeancă în emisiunea DJ-ului numărul 2 în lume, Armin van Buuren (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: O clujeancă în emisiunea DJ-ului numărul 2 în lume, Armin van Buuren (VIDEO)
Cluj: O clujeancă în emisiunea DJ-ului numărul 2 în lume, Armin van Buuren (VIDEO)

Una dintre melodiile cântate de talentata artistă a fost apreciată de DJ-ul numărul doi în lume, Armin van Buuren, ceea ce l-a determinat pe acesta să o difuzeze în emisiunea lui radio, ascultată de milioane de fani trance din toată lumea.

Piesa cântată de Aminda, „You never know”, o colaborare cu DJ-ul egiptean Philippe El Sisi, a ajuns în playlistul celebrul show de radio, „A State of Trance”, produs de Armin van Buuren, devenind una din favoritele acestuia.

Colaborarea cu artistul egiptean a fost realizată prin intermediul site-ului myspace, care i-a propus solistei clujene să înregistreze linia melodică pentru una din compoziţiile acestuia. „Apoi, mi-a spus că producătorii trance Aly & Fila, extrem de apreciaţi în această zonă muzicală, au fost la el în studio, au auzit piesa şi vor neapărat s-o remixeze. După ce şi-au terminat şi ei munca, au trimis piesa direct la Armin şi acesta a acceptat fără să se gândească prea mult s-o difuzeze în emisiunea lui, A State Of Trance”, a declarat Aminda.

Armin van Buuren s-a arătat încântat atât de piesă, dar mai ales de vocea solistei, care a mai colaborat şi cu Marius Moga, pentru piesa care a dat titlul celui mai recent album semnat Morandi, „N3xt”.

Aminda este prima voce din România care reuşeşte să pătrundă în playlistul olandezului Armin van Buuren. Reuşita ei este cu atât mai mare cu cât artistul ocupă locul al doilea , în top 100 al celor mai buni DJ-i din lume, după Tiesto, dar înainte de Paul van Dyk, ATB, Sasha, David Guetta sau Alex Gaudino.

Ascultă melodia aici:

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite