Bursă care poartă numele lui Alex Leo Şerban, lansată la gala de deschidere a TIFF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Festivalului Internaţional de Film Transilvania, Tudor Giurgiu, a anunţat, vineri seară, la deschiderea oficială a TIFF 2011, lansarea unei burse care poartă numele criticului de film Alex Leo Şerban, la Columbia University.

Cele aproximativ două mii de persoane care au participat, vineri seară, în Piaţa Unirii din Cluj Napoca, la deschiderea oficială a celei de-a zecea ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, au ţinut un moment de reculegere în memoria criticului de film Alex Leo Şerban, care a murit în luna aprilie a acestui an, la vârsta de 51 de ani.

Preşedintele TIFF, Tudor Giurgiu, a anunţat lansarea unei burse care poartă numele lui Alex Leo Şerban. Astfel, proiectul în dezvoltare al unui tânăr cineast român va avea posibilitatea să fie îmbunătăţit şi susţinut printr-o bursă la Columbia University din New York. Bursa va fi acordată anual, începând cu TIFF 2012.

Peste două mii de oameni au asistat, vineri seară, la deschiderea oficială a TIFF 2011, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, urmată de un spectacol de dans contemporan şi de filmul "Potiche".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite