Bud pleacă la Mediaş. CFR nu s-a înţeles cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Bud va juca din nou pentru Gaz Metan Mediaş, echipa de la care s-a transferat la CFR
Cristi Bud va juca din nou pentru Gaz Metan Mediaş, echipa de la care s-a transferat la CFR

Atacantul lui CFR Cluj, Cristian Bud, va fi împrumutat un sezon la Gaz Metan Mediaş. Deşi se afla foarte aproape de un transfer la Pandurii, cele două cluburi nu s-au înţeles din cauza pretenţiilor celor de la CFR, iar fotbalistul va reveni pe malul Târnavei, echipă de la care a venit la Cluj

Cristian Bud va părăsi pe CFR Cluj. După ce clujenii au primit „verde“ de la FIFA pentru transferul lui Weldon, şefii au decis că nu mai au nevoie de serviciile fotbalistului adus în Gruia în pauza competiţională a sezonului 2009-2010 pentru 700.000 de euro. Atacantul a negociat în această perioadă atât cu Pandurii, cât şi cu Gaz Metan Mediaş şi FCM Târgu Mureş, iar în cele din urmă va reveni la echipa de unde a ajuns la CFR.

Cele două părţi au ajuns la un acord pentru un împrumut datorită relaţiilor bune dintre cele două cluburi. Chiar dacă Pandurii i-au oferit cel mai bun contract jucătorului, 6.000 de euro lunar, transferul a picat din cauza unei clauze pe care cei de la CFR doreau s-o introducă în contract.

Directorul executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu, a dezvăluit motivul pentru care fotbalistul nu va ajunge sub comanda lui Petre Grigoraş: „Noi i-am oferit cel mai bun salariu şi ne înţelesesem cu jucătorul, dar nu puteam fi de acord cu clauza pusă de cei de la CFR. Ei ar fi dorit să ni-l dea definitiv, dar în contract să treacă o clauză prin care puteau să-l ia oricând înapoi pentru o anumită sumă. Noi nu puteam să acceptăm aşa ceva şi mutarea a picat“, a declarat acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite