Bucăţi dintr-un balcon din centrul Clujului au căzut peste trei copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tencuiala s-a mai desprins o dată în acest an, în februarie
Tencuiala s-a mai desprins o dată în acest an, în februarie

Trei copii au fost victimele unui accident produs în această după-masă în centrul Clujului. O bucată din balconul clădirii monument istoric în care se află librăria Universităţii Diverta s-a prăbuşit în stradă. Copiii nu au suferit leziuni majore, însă au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor Cluj.

Horia Simu, directorul Ambulanţei Cluj, a declarat că cei trei minori nu au suferit răni grave. „Nu prezentau nicio leziune, însă au fost transportaţi la Pediatrie pentru investigaţii“, a spus medicul. Potrivit acestuia, bucăţi mari de tencuială s-au desprins din balcon şi au căzut în stradă.

Zona a fost închisă de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Vom reveni cu amănunte

În luna februarie a anului curent, alte bucăţi de tencuială au căzut în stradă, în aceeaşi zonă.

CITEŞTE AICI ce s-a întâmplat la începutul anului şi cine e de vină.

Primăria, care deţine 5 din cele 20 de apartamente din clădire, a făcut de nenumerate ori apel la ceilalţi proprietari să-şi dea acordul pentru lucrările de revitalizare a faţadei, dar nimeni nu a semnat până acum acordul cadru. Pentru acest motiv, ei chiar au primit amenzi în urma controlului pe care Serviciul Control Urbanism şi Disciplină în Costrucţii l-a făcut ieri în zona de protecţie a monumentelor istorice. „Poate incidentul îi va face pe proprietari să-şi dea seama cât de necesare sunt lucrările de refacere a faţadai“, declara Iulia Maxim, de la Biroul de Presă al Primărie în februarie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite