Brazii s-au ieftinit înainte de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi e ultima zi când mai puteţi găsi brazi pentru Crăciun
Azi e ultima zi când mai puteţi găsi brazi pentru Crăciun

Astăzi e ultima zi în care clujenii mai pot achiziţiona brazi din spaţiile  special amenajate în acest scop. Pe platforma de la Sala Sporturilor brazii se vând cu 10 -20 de lei, faţă de 35 sau 150-200 de lei cât costau până acum.

Comercianţii nu mai ştiu ce să facă cu marfa. Înainte de Crăciun, vânzătorii de brazi şi-au ieftinit marfa cu circa 20-30 la sută. Şi asta pentru că este ultima zi, când se mai pot vinde brazii, în care au investit bani. Chiar şi aşa, cumpărătorii spun că preţurile sunt pipărate.

„N-aş prea da 50 de lei pe un brad, iar cei ieftini nu sunt frumoşi. Încă nu mă pot hotărî ce să fac, dar de cumpărat trebuie să cumpăr pentru că am trei copii acasă care mă aşteaptă cu un brad neapărat. Au pregătit ei ghirlande din hârtie glasată pe care le-au făcut la grădiniţă şi acum vor să vadă că n-au muncit degeaba", spune Diana Rus, o mamă în vîrstă de 39 de ani din Floreşti.

Astăzi vânzătorii de brazi au avut mai mulţi cumpărători decât în zilele precedente. Mulţi oameni cumpără brazi chiar înainte de Crăciun, fie din lipsă de timp, fie pentru că au aşteptat să se ieftinescă.

De dimineaţă, cel mai ieftin brad costa 10 lei şi avea o înălţime de aproximativ un metru. Cel mai mult s-au ieftinit brazii foarte înalţi, care depăşesc 3 metri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite