Braşovul vrea jucători de la Cluj, CFR tatonează pentru Chipciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Braşov îşi doreşte împrumutul lui Nuno Claro şi Tony pentru a-l lăsa de acum pe Mincă la Cluj, iar CFR şi l-ar dori pe Chipciu. Un milion de euro este preţul stabilit de Ioan Neculaie pentru a-l lăsa să plece pe cel mai talentat fotbalist braşovean

Numirea fostului tehnician din Gruia, Toni Conceicao, ca antrenor principal al formaţiei FC Braşov ar putea deschide drumul unor tranzacţii între cele două cluburi ardelene. Portughezul, vechi colaborator al lui Paszkany şi Mureşan, i-a dat actualului său patron referinţe foarte bune despre doi dintre fotbaliştii pe care i-a avut sub comandă.

Conaţionali de-ai săi, Nuno Claro şi Tony da Silva sunt doriţi sub Tâmpa, cel puţin sub formă de împrumut, dar şefii din Gruia se confruntă cu refuzul jucătorilor. „Galben-negri“ au nevoie urgentă de un goal-keeper, în condiţiile în care CFR insistă să-l ia încă din iarnă pe Mihai Mincă, iar unul dintre cei doi portari pe care-i mai are în lot are aproape 37 de ani.

Claro şi Tony, la pachet spre Braşov?

Traian Marc a rămas singura soluţie viabilă pentru postul de titular la Braşov, Gabriel Kajcsa având o vârstă înaintată. În aceste condiţii, clubul s-a orientat spre Nuno Claro, unul dintre goal-keeperii pe care Conceicao îi cunoaşte foarte bine. Oscilant în evoluţii în ultimul sezon la CFR, portughezul a intrat în dizgraţie şi Paszkany ar fi dispus să renunţe la el odată cu transferul lui Mincă.

În iarna trecută, portarul a fost la un pas de un împrumut la Alba-Iulia, însă şi atunci a refuzat categoric să plece de la Cluj, acceptând diminuarea salariului, de la 120.000 de euro, la 80.000. Un alt fotbalist care ar putea poposi sub Tâmpa este Tony da Silva, renegat de CFR. Jucătorul încă nu şi-a găsit echipă în Franţa şi Conceicao încearcă să-l convingă în aceste zile să accepte măcar un împrumut până la vară, dar apropiaţii săi au dezvăluit că nu este încântat să joace pentru o echipă care îşi propune evitarea retrogradării.

Paszkany îi face cu ochiul lui Chipciu

Profitând de interesul grupării patronate de Ioan Neculaie pentru cei doi fotbalişti, Paszkany încearcă achiziţionarea lui Alexandru Chipciu, mijlocaşul braşovean care a atras atenţia mai multor cluburi. „Suma de transfer stabilită de Ioan Neculaie este de un milion de euro şi nu este dispus sub nicio formă să scadă preţul.

Mai mult, este puţin probabil ca el să fie lăsat să plece în această iarnă, în condiţiile în care echipa se luptă pentru evitarea retrogradării“, a precizat o persoană din anturajul braşovenilor. Dacă în cazul mutării lui Mincă la Cluj încă de acum este de aşteptat ca cele două părţi să se înţeleagă fără probleme, achiziţionarea lui Chipciu este problematică, în condiţiile în care patronul clujenilor nu este dispus să plătească sume mari de bani pentru transferuri.

3 transferuri a efectuat CFR Cluj în această iarnă

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite