Branşamentele interioare, cauza celor două explozii ale locuinţelor din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa a fost dărâmată de explozie
Casa a fost dărâmată de explozie

Sorin Apostu, primarul municipiului Cluj-Napoca, a declarat, astăzi, că în urma cercetărilor efectuate de reprezentanţii companiei E.on Gaz şi de către pompieri s-a ajuns la concluzia că explozia celor două locuinţe din Cluj-Napoca, în urma acumulărilor de gaze, se datorează branşamentelor interioare individuale.

Este vorba de explozia clădirii de pe strada Paris, respectiv cea de aseară, din cartierul Someşeni.

Primarul a făcut un apel faţă de E.on Gaz şi le-a cerut reprezentanţilor companiei să accelereze verificările la branşamentele interioare din locuinţele din oraş, care trebuie efectuate o dată la doi ani.

Marcel Bonţidean, şeful Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca, a spus că ambele dosare sunt în cercetare, însă nu pot fi finalizate până la expertiza realizată de E.on Gaz.

Generalul Vasile Şomlea, şeful Inspectoratului pentru Situaţii  de Urgenţă Cluj, astfel de evenimente neplăcute au loc noaptea, când oamenii nu simt mirosurile de gaze.

În urma accidentului de aseară, petrecut în cartierul Someşeni, proprietarul casei care a explodat, Mircea Ioan Trif, în vârstă de 60 de ani, s-a ales cu arsuri de gradul I şi II la nivelul mâinilor, plus alte traumatisme.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite