Brad de Crăciun de la „Adevărul de Seară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Sonia Lăcătuş, o mamă care are grijă singură de cei patru copii ai săi şi locuieşte într-o locuinţă modestă la marginea oraşului a primit în dar, din partea redacţiei „Adevărul de Seară“ un brad de Crăciun.

Femeia se descurcă cu doar câteva milioane pe lună şi locuieşte într-o cămăruţă sărăcăcioasă în zona industrială din apropierea Bulevardului Muncii.
„Fac tot ce pot să îi ţin la şcoală, să înveţe carte şi să o ducă mai bine decât acum. Locuim singuri aici şi ne descurcăm cu greu. Soţul m-a părăsit, iar singurul meu venit este ajutorul social“, se destăinuie femeia. De o lună şi-a zugrăvit singură locuinţa şi, cu puţinul pe care îl are, încearcă să îşi ţină copiii la şcoală. 

„Am adus o mică bucurie în casa unei familii încercate de soartă, înainte de sărbătorile de Crăciun“, a spus Anamaria Armean, directorul executiv al regionalei Transilvania Nord din Adevărul Holding. Pe lângă brăduţ, copiii Soniei, trei fetiţe şi un băieţel de doar trei anişori, au primit dulciuri din partea redacţiei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite