Braconierul din Feleacu, criticat de Mihai Petre în finala „Românii au talent”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţii Viorica şi Emil Luca au făcut din nou spectacol, în finala showului „Românii au talent”. Cei doi l-au plictisit însă pe unul din membrii juriului: „Pentru mine e prea mult”, a spus Mihai Petre.

Soţii Luca şi-au bătut aseară, în finala de la „Românii au talent”, propriul record la piruete. Ei au reuşit performanţa de realiza, în câteva minute, nu mai puţin de 600 de piruete.

Showul celor doi l-a plictisit, însă, pe Mihai Petre, criticându-i la final. "Mă aşteptam să se schimbe ceva. Din punctul meu de vedere nu a fost nimic nou. A fost ok, dar pentru mine e prea mult", a spus Mihai Petre.

Andra le-a luat, însă, apărarea celor doi clujeni. "Eu abia aşteptam să vă revăd. Ne binedispuneţi de fiecare dată. A fost o reală plăcere să vă revăd", le-a spus Andra. Soţii Luca nu au reuşit clasarea pe podium. Ei au fost singurii finalişti ai Clujului, la "Românii au talent".

Emil Luca (54 de ani), fostul primar al comunei clujene Feleacu, a făcut aproape un an de închisoare pentru ucidere din culpă a unui copil şi braconaj. La 15 aprilie 2002, Emil Luca, pe atunci primar al comunei clujene Feleacu, aflat la vânătoare cu un consătean, a împuşcat din greşeală în cap un copil în vârstă de 13 ani.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite