Botez cu ursitoare pentru fiul şefului Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chestorul Ioan Păcurar a refuzat să facă orice fel de comentarii pe marginea evenimentului care face parte din viaţa sa privată
Chestorul Ioan Păcurar a refuzat să facă orice fel de comentarii pe marginea evenimentului care face parte din viaţa sa privată

Comandantul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj şi-a botezat sâmbătă copilul. Petrecerea a avut loc la un hotel de cinci stele.

Petrecerea de după botez a fiului şefului Poliţiei clujene, chestorul Ioan Păcurar, a avut loc la Grand Hotel Italia, una dintre puţinele unităţi de cinci stele din Cluj. Evenimentul monden a adunat sâmbătă după-amiază câteva sute de persoane, printre care nume importante ale politicii, ale mediului de afaceri sau ale lumii academice clujene. „A fost un botez reuşit, cu lume multă şi un copil foarte drăguţ şi foarte cuminte", a declarat Valentin Cuibus, consilier judeţean PSD şi fost prefect al judeţului. El recunoaşte că botezul s-a ridicat la standarde înalte, dar spune că este normal pentru o familie care şi-a dorit mult un copil. „Suntem prieteni, mai mult decât cunoscuţi, ne şi vizităm, şi asta dinainte de a avea întâlniri oficiale, pe vremea când eram prefect", a mai spus Cuibus.

Recital de operă

A fost o petrecere deosebită, crede şi fostul rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Cluj, Marius Bojiţă. „Suntem cunoscuţi. Prin natura funcţiei ne-am întâlnit de multe ori. Invitaţia mi-a dat-o personal când domnul Păcurar a venit la Universitate", susţine Bojiţă.

El spune că, alături de naş, omul de afaceri Ovidiu Turcu, micuţului i-au urat viaţă lungă, frumoasă şi sănătate mai multe ursitoare. „A participat multă lume. O notă aparte au dat-o recitalul unor artişti de la Operă, dar şi ursitoarele de la Teatrul de Păpuşi", a mai declarat actualul preşedinte al UMF Cluj.

La chef au mai participat Ioan Rus, fost ministru de Interne, Vasile Puşcaş, fost negociator şef al României cu Uniunea Europeană, Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Radu Moisin, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca. Printre invitaţi s-au mai numărat politicienii Marius Nicoară, Horea Uioreanu, şi9 Mircea Moroşan, omul de afaceri Horia Ciorcilă, preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania, dar şi subordonaţi ai chestorului Ioan Păcurar din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

Ioan Păcurar a refuzat să facă declaraţii pe marginea acestui subiect. „Este viaţa mea privată şi nu cred că aceste lucruri trebuie să apară în mass-media", a spus chestorul pentru „Adevărul". Păcurar este şef al IPJ din 2005 şi este recăsătorit.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite