Boştină nu-i răspunde lui Becali: „Meciul cu Steaua nu e unul al ironiilor, e o luptă pe teren“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Universităţii Cluj, Gabriel Boştină, nu a dorit să-i răspundă patronului Stelei, Gigi Becali, care l-a ironizat ieri, spunând că dacă îl bate Boştină, se lasă de fotbal. Acesta spune că atmosfera în vestiarul echipei este excelentă şi tot ce contează este victoria în partida de duminică.

Universitatea Cluj va întâlni pe Steaua, la Ploieşti, duminică. Clujenii au punctaj maxim după primele două etape, în timp ce Steaua a adunat patru puncte şi are nevoie de victorie pentru a rămâne în lupta pentru primele locuri:

„Nu m-au deranjat de niciun fel declaraţiile lui Gigi Becali, pe mine nu mă interesează astfel de lucruri. Suntem foarte bine în vestiar, iar acesta nu e un meci al ironiilor ci o luptă între 22 de jucători, pe teren. Noi avem jucători cu profil tehnic, la fel cum avea Steaua în urmă cu câţiva ani. Jocul nostru tinde să fie unul complet. Încă nu am început munca de birou şi nici nu vreau s-o încep deocamdată, pentru că mai vreau să stau 3-4 ani pe teren“, a declarat Gabi Boştină.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite