Bornescu, noua achiziţie a „U Cluj“: „Îl voi apăra pe Galamaz de suporterii agresivi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea stagiului de pregătire din Antalya, U Cluj şi-a prezentat primele achiziţii: George Galamaz, Dorinel Popa şi Mircea Bornescu. Acesta din urmă a vorbit despre incidentul din meciul Petrolul – Steaua, în care Galamaz a fost atacat de un fan al Petrolului.

„Momentan putem spune că suntem acoperiţi pe toate posturile, însă s-ar putea să mai vină un atacant”, a declarat antrenorul Ionuţ Badea. 
Cei trei fotbalişti au declarat că sunt mulţumiţi de condiţiile de la Cluj. Referindu-se la incidentul din meciul Petrolul Ploieşti – Steaua, în care Galamaz a fost atacat de un fan al Petrolului, Mircea Bornescu a declarat:  „A fost un eveniment nefericit însă dacă va fi nevoie cu siguranţă  îl voi apăra pe Galamaz”. Fostul stelist George Galamaz speră ca astfel de incidente să nu se mai repete. „A fost un incident nefericit, care a avut urmări şi cu siguranţă. Suporterul acela regetă fapta comisă”, a arătat el.

Oameni extraordinari şi stadion de 5 stele

„Mă simt foarte bine alături de noii colegi, de asemenea mă bucur că mi-am întâlnit aici vechi prieteni”, a declarat Galamaz, care a fost completat de Bornescu: „Am cunoscut oameni extraordinari aici la Cluj şi am văzut un stadion de 5 stele. Sper să îmi fac treaba cât mai bine şi să am o relaţie bună cu suporterii”. Fostul stelist Dorinel Popa spune despre noua sa echipă că are un lot valoros şi speră ca împreună cu colegii săi să atingă obiectivele echipei.
„Sunt încântat de transferurile făcute. Sperăm să aducem şi alţi jucatori pe care ni i-am propus în această iarnă. Hoban şi Cristescu au semnat cu „U“ Cluj şi cu siguranţă nu vor mai da 100% pentru echipa lor. În stagiul de pregătire din Antalya vom încerca să creăm un lot omogen astfel încât să ne putem atinge obiectivul”, a mai arătat Badea.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite