Cluj: Bombardier îşi coordonează fabricile europene de la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Bombardier îşi coordonează fabricile europene de la Cluj
Cluj: Bombardier îşi coordonează fabricile europene de la Cluj

Bombardier Transportation a deschis un centru de servicii în Cluj-Napoca care va asigura activităţile administrative pentru mai multe fabrici din Europa, cu excepţia ţărilor scandinave şi celor vorbitoare de limba engleză, a anunţat, astăzi, compania.

Centrul are, pentru început, 17 angajaţi, însă numărul acestora ar putea ajunge la 140 până la sfârşitul anului 2010. Compania intenţionează să recruteze, la începutul anului viitor, absolvenţi direct de la universităţi.

„Segmentul de finanţare globală Bombardier a decis să îşi concentreze funcţiile administrative. Acestea sunt în prezent realizate în diferite fabrici internaţionale Bombardier din întreaga lume. O parte din activitatea ce se realiza în aceste fabrici este acum transferată către Centrul de Servicii. Bombardier Transportation a decis să deschidă două centre de servicii pentru operaţiunile sale globale: unul în Cebu City, în Filipine, şi unul în Cluj”, se arată într-un comunicat al Bombardier Transportation.

Bombardier Transportation are sediul central în Berlin, Germania, fiind prezentă în mai mult de 60 de ţări, printre care şi România, şi are o bază de vehicule operaţionale de peste 100.000 de unităţi în întreaga lume.

Compania activează pe piaţa românească din anul 1996 şi a livrat din 2000 şi până în prezent companiei Metrorex 260 de vagoane de metrou, precum şi trei sisteme de semnalizare, în valoare totală de 300 de milioane de euro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite