Boc şi Horea Uioreanu au fost huiduiţi pe Cluj Arena. Fanii Universităţii Cluj au părăsit stadionul în semn de protest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
U Cluj - Gloria Bistriţa
U Cluj - Gloria Bistriţa

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, au fost huiduţi de cei aproximativ 3000 de suporteri ai Universităţii Cluj prezenţi pe Cluj Arena cu ocazia partidei disputate în compania celor de la Gloria Bistriţa.

În prima repriză a meciului crainicul stadionului Cluj Arena a anunţat prezenţa în tribune a primarului Emil Boc şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, moment în care fanii Universităţii Cluj au început să-i fluiere pe cei doi.

După câteva minute, crainicul a revenit asupra anunţului precizând că doar preşedintele CJ, Horea Uioreanu, e prezent pe stadion, moment în care galeria a început, din nou, să fluiere şi să înjure.

„Dinr-o eroare de comunicare primarul municipiului Cluj nu se află pe stadion, doar preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu se află în aceste momente pe stadion", a precizat crainicul după câteva minute.

Fanii Universităţii Cluj au înjurat şi au scandat lozinci dure împotriva lui Florian Walter, Anamaria Prodan şi a lui Ioan Mărginean. În schimb, despre fostul antrenor Claudiu Niculescu au avut numai cuvinte de laudă.

„Walter la puşcărie" şi „Pleacă Prodanco şi lasă-ne" au fost scandările fanilor Universităţii Cluj timp de 20 de minute de la începerea partidei. Fanii Universităţii Cluj au părăsit tribunele şi au ieşit afară de pe stadion după primele 20 de minute de la începerea partidei. 

În această seară Universitatea Cluj joacă pe teren propriu împotriva formaţiei Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a II-a a Ligii I.

Echipele de start

U CLUJ: Balauru - Krumov, Szilagy, Christou, Mendy - Pătraşcu, Gheorghe - Paulinho, Alex, V. Dinu - Drăghici

Rezerve: Matache, Nicola, Ciupe, Firţulescu, Gafiţa, R. Iancu, Muzac

GLORIA: Bota - Peteleu, Kanon, V. Năstase, Cafasso - P. Anton, Predescu - Layo, Romario, Moraes - Ayza

Rezerve: Oghinciuc, Ţîrcă, Fl. Bratu, Feher, D. Stan, Curtuiuş, O. Ionescu

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite