Boc şi-a luat rămas bun de la mătuşa spulberată de un şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul a fost întâmpinat de rudele mătuşii decedate Foto: Mihai Bacalu
Premierul a fost întâmpinat de rudele mătuşii decedate Foto: Mihai Bacalu

Premierul Emil Boc a dus o coroană la înmormântarea mătuşii sale, Floarea Abrudan, în satul Scrind Frăsinet din comuna clujeană Mărgău.Boc s-a oprit întâi la părinţi, în satul Răchiţele, unde a servit masa, circa o jumătate de oră. Apoi a mers la înmormântare alături de părinţii, Ana şi Ioan şi fraţii Sanda şi Ioan Boc.


El a fost întâmpinat de un nepot al răposatei, şi a dus coroana la catafalcul mătuşii. Chiar dacă pe coroană era inscripţionat din partea lui Emil şi Oana Boc, soţia premierului nu a fost prezentă. La cîteva minute după ora 13, familia Boc a ajuns la casa mătuşii decedate. După o suljbă de circa o oră şi jumătate,  premierul şi-a luat rămas bun de la rude şi a plecat spre Cluj.
Peste 300 de persoane din satele comunei au condus-o pe ultimul drum pe răposată. Printre participanţi s-au numărat şi câteva rude ale şoferului care a provocat accidentul. Ionel Abrudan, fiul decedatei ne-a declarat că a discutat cu aceştia, care i-au cerut permisiunea să asiste la înmormântare. Mi-au lăsat şi telefonul, şi s-au oferit să ajute material, ne-a sups Abrudan. Acesta ne-a mai spus că este nemulţumit de starea în care este întreţinut drumul, pe alocuri fiind pietrişul cu care s-a acţionat când au fost ninsori. Abrudan mai era nemulţumit şi pentru modul în care sunt păstrate cadavrele la morga din Spitalul din Huedin, fără lumină şi fără o cruce.

Preotul Teodor Boc îndeamnă la bun simţ

Preoţii care au oficiat slujba au îndemnat la împăcare pe cei prezenţi. Preotul Teodor Boc, care este şi văr primar cu premierul a afirmat că acest eveniment nedorit a nenorocit dou%8

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite