Boc a băut şampanie de la o necunoscută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii au plecat nemulţumiţi din centrul oraşului, izgoniţi de poliţişti, după ce premierul şi primarul i-au lăsat fără obişnuitul concert de Anul Nou

Boc a băut şampanie oferită de o necunoscută

Premierul Emil Boc a participat la miezul nopţii, la trecerea în Noul An, în faţa Operei Naţionale din Cluj, alături de soţie, fetiţe, primarul Sorin Apostu, preşedintele Consiliului Judeţean Alin Tişe, şi a altor demnitari locali ai PDL.

Boc le-a urat clujenilor sănătate în noul an. „Dacă avem sănătate le rezolvăm pe toate”. Premierul le-a mai cerut oamenilor să fie optimişti. „Să intrăm în noul an cu bucurii şi împliniri”. Apoi a numărat împreună cu primarul Apostu ultimele zece secunde din anul 2009, după care a ciocnit şampanie cu persoanele din suita sa.

După circa 10 minute de artificii, din care ultimele două salve au explodat la sol, Boc a plecat în trombă spre coloana de maşini, făcând o scurtă baie de mulţime. Spre disperarea sepepiştilor, Boc a primit din partea unei necunoscute o sticlă de şampanie, din care a sorbit cu poftă.

Clujenii veniţi în număr de circa 5000 de persoane, în Piaţa Avram Iancu, nu s-au lăsat duşi imediat acasă, în ciuda faptului că pentru prima oară, Primăria nu a mai organizat un concert în aer liber. După o jumătate de oră, poliţiştii au evacuat mulţimea nemulţumită, care a vociferat, strigând sloganuri de genul „We want music”, sau „Noi de-aicea nu plecăm”. Oamenii legii au permis circulaţia rutieră, printre zecile de sticle sparte, salubrizarea nefiind încă rezolvată.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite