Boc, la Ziua Imnului Naţional: „mă uit cu optimism la viitorul ţării, românii ştiu ce au de făcut astăzi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc, primarul Clujului, la Ziua Imnului
Emil Boc, primarul Clujului, la Ziua Imnului

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat duminică dimineaţa la manifestaţiile organizate cu ocazia Zilei Imnului Naţional în Piaţa Avram Iancu. Cu această ocazie, Boc a precizat că ziua de 29 iulie este o zi „în care ne uităm cu speranţă spre viitor".

„Este o zi în care „Deşteaptă-te române" răsună în centrul Clujului, e o zi în care ne uităm cu speranţă la viitor. Este o zi obişnuită de duminică, nimic mai mult, nimic mai puţin, şi aşa cum am mai spus e o zi în care ma uit cu optimism la viitorul acestei ţări. Cred că românii vor şti ce au de făcut", a precizat Emil Boc.

După ce la început săptămânii trecute, fostul preşedinte al PDL, Emil Boc, declara că se va prezenta la vot şi va vota împotriva demiterii preşedintelui suspendat, Traian Băsescu, prezentând şi motivele pentru care va vota „nu", la mijlocul săptămânii Emil Boc a precizat că duminică nu va merge să voteze, considerând că are lucruri mai importante de făcut.

„Duminică voi fi în municipiul Cluj-Napoca, mă voi duce să-mi vizitez mama, o voi trata ca pe orice altă duminică obişnuită. Eu nu mă duc la vot duminică, consider că am alte lucruri mai importante de făcut, în primul rând mă voi duce să-mi vizitez mama la Răchiţele şi voi fi în Cluj o bună parte din timp, asigurându-mă ca primar că din punct de vedere administrativ totul este respectat ca procesul electoral să se desfăşoare conform legii. Personal, am alte preocupări", a declarat fostul preşedinte al PDL, Emil Boc.

Actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a ţinut luni o conferinţă de presă la sediul Partidului Democrat Liberal Cluj unde a arătat mai multe motive pentru care va vota „nu" la referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

„Aş da câteva argumente la nivel personal de ce nu voi susţine referendumul pentru demiterea preşedintelui. Mă pronunţ ferm pentru răspunsul „nu" pentru demitere deoarece preşedintele României nu a încălcat Constituţia. Actualii guvernanţi au realizat un atac fără precedent de la mineriade încoace la adresa democraţiei şi instituţiilor statului român", declara Emil Boc în urmă cu două zile.

Colegiul Director al PDL a hotărât marţi boicotarea referendumului de pe 29 iulie pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite