Curse Blue Air Cluj-Napoca - Roma, cu 14,99 euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania low cost Blue Air va relua cursele de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Pentru început, se vor efectua zboruri la Dublin şi Roma.

Directorul general Blue Air, Sheriff Ussama, a susţinut, astăzi, că zborurile se vor relua începând cu data de 1 iulie. „Ne bucurăm că ne aflăm din nou în Cluj și intenționăm să dezvoltăm acest parteneriat, iar anul viitor să adăugăm noi destinații în oferta noastră", a declarat Ussama.

Pentru început, Blue Air va opera cinci zboruri săptămânale, două spre Dublin și trei spre Roma. Astfel, cursele spre Dublin, Irlanda, vor decola de pe Aeroportul Internațional Cluj în fiecare vineri și duminică noaptea, la ora 24.00. Biletul de avion spre Dublin costă 49,99 euro. Spre Roma, avioanele Blue Air vor decola din Cluj în zilele de miercuri, vineri și duminică, la ora 14.45, prețul unui bilet fiind 14,99 euro. „Strategia Blue Air este orientată mai mult către online, dar suntem interesați să dezvoltăm proiecte care să fie adaptate zonei, care să atragă pasagerii", a completat și Mirela Tudorache Secan, director de marketing al companiei. Aeronavele Blue Air vor pleca din București, cu o escală pe aeroportul clujean, pentru a se îmbarca și călători din Cluj. Au fost deja vândute primele două bilete cu destinația Roma, pentru data de 5 august.

Aeronavele Blue Air vor pleca din București şi vor avea o escală pe aeroportul clujean, pentru a se îmbarca și călătorii de aici.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite