Bloggerii clujeni au făcut cel mai mare robot românesc din pachete de ţigări (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roboblog a fost pretextul pe care l-au folosit semnatarii blogului tvdece.ro, Răzvan Dragoş şi Alina Crancău, pentru a-i provoca pe bloggerii clujeni să coboare offline.

„Ideea a venit de la pachetele de ţigări. De fapt, de la Alina – ea a găsit un anunţ în care cineva scotea la vânzare 2.000 de pachete goale. Şi cum fiecare dintre noi am făcut pe vremuri acasă câte un robot din pachete de ţigări – în lipsa unei alte materii prime – ne-am gândit să folosim acest pretext pentru a organiza o întâlnire offline a celor care scriu online“, a explicat Răzvan Dragoş.

Probleme de offline

Zis şi făcut, la întâlnirea convocată la Polus de cei doi, alături de CD Radio, care a plătind atât pachetele de ţigări cât şi aracetul folosit la construirea Roboblogului, s-au prezentat azi la ora 15.00 în jur de 15-20 de bloggeri. Deşi s-a lucrat organizat, pe grupe şi după planurile elaborate de un inginer constructor, Mone Dragoş, blogger şi el, manopera a durat mult peste cele două ore estimate iniţial. „Unele din pachete au fost deteriorate şi nu le-am putut folosi şi pe deasupra ni s-au terminat şi cele şase kilograme de aracet cumpărate iniţial“, a explicat designerul Roblogului, Mone Dragoş.
După aproximativ patru ore de la demararea lucrărilor, robotul a fost gata, iar constructorii s-au putut în sfârşit delecta cu tortul în formă de robot pregătit special pentru această ocazie de unul dintre bloggerii clujeni, Anda Călinici (andaoana.com).

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA EVENIMENT

Toţi pentru comunitate

Bloggerii sunt determinaţi să mai organizeze asemenea întâlniri. De altfel, Alina şi Răzvan organizează periodic petreceri şi evenimente dedicate blogosferei locale. „Evenimentele sunt mai serioase – discutăm despre problemele din mediul virtual, iar petrecerile sunt petreceri. Cea mai reuşită a fost haine de casă Party, la care toţi au venit aşa cum stau ei prin casă şi la care am ascultat muzică de tot felul, de care ascultăm şi acasă“, a explicat Alina.
După ce şi-a trăit clipa de glorie, fiind imortalizat de bloggeri şi admirat de toţi cei care au trecut prin food court-ul de la Polus, unde s-a desfăşurat acţiunea, Roboblogul a fost transportat la sediul CD Radio.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite