Birourile şefilor E.On Gaz Cluj, sigilate de Protecţia Consumatorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şefii nu mai au acces în birourile E.On Gaz Cluj / Vakarcs Lorand
Şefii nu mai au acces în birourile E.On Gaz Cluj / Vakarcs Lorand

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului (CRPC) Cluj a decis sigilarea birourilor administrative din Cluj ale E.On Gaz România. Acestea vor rămâne închise timp de şapte zile.

Conform unei informări a CRPC Cluj, decizia a fost luată in urma analizării clauzelor contractuale şi a faptului că în urma discuţiilor avute cu reprezentanţii E.On Gaz România - directorul pe regiune Ioana Suteica şi directorul sucursalei Cluj Felician Rus - nu s-a ajuns la un consens în ceea ce priveşte modificarea unor clauze ale contractului cadru dintre consumator şi operatorul economic.


La acţiunea de sigilare a birourilor conducerii clujene a E.On Gaz au participat şi reprezentanţii Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

Totodată, afirmă CRPC Cluj, E.On a fost amendată cu 30.000 lei .

Aceasta DECIZIE  a fost emisa in urma analizarii clauzelor contractuale  si a faptului ca in urma discutiilor avute cu reprezentantii E ON GAZ ROMANIA  SA in data de 17.12.2009 prin Director Regiune D-na Ioana Suteica si Director Dl. Rus Felician ( Cluj ) nu s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste modificarea unor clauze ale contractului cadru dintre consumator si opertaorul economic .

Perioada pentru care s-a aplicat sigiliu este de 7 zile si nu afecteaza activitatea la caserie si la punctele de preluare contracte .



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite