Biciclete gratuite pentru clujeni, doar cu buletinul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii pot împrumuta, de mâine, gratuit una dintre cele 150 de biciclete puse la dispoziţia lor de municipalitate, la centrul care va fi deschis la Sala Sporturilor. Acesea pot fi împrumutate pe bază de buletin, în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 10-22.

Clujenii care vor să facă mişcare pe două roţi, dar nu au o bicicletă, pot împrumuta una, gratuit, de la un centru de profil. Acesta va fi amplasat lângă Sala Sporturilor. Proiectul de ecologie urbană „I love Velo” pune la dispoziţia clujenilor, în mod gratuit, 150 de biciclete, din iulie până în octombrie. Bicicletele pot fi împrumutate pe baza de buletin, în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 10-22.

Două ore

Pot împrumuta biciclete persoanele de peste 14 ani, pentru o perioadă de două ore.

Primăria a încheiat un protocol cu Asociaţia Green Revolution pentru realizarea proiectului. Sponsorul acţiunii este Raifeisen Bank. Proiectul este deja implementat în Bucureşti şi este în curs de implementare în Cluj-Napoca, Iaşi, Târgu Mureş  şi Constanţa.

Centrul de bike sharing gratuit va fi instalat la Sala Sporturilor şi va fi format dintr-o cabină cu un birou şi sistemele de prindere şi securizare a bicicletelor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite