Cluj: Cum a scăpat Bechtel basma curată după primul mort pe autostradă - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Cum a scăpat Bechtel basma curată după primul mort pe autostradă - revista presei locale
Cluj: Cum a scăpat Bechtel basma curată după primul mort pe autostradă - revista presei locale

Presa locală scrie despre înfăţişarea de ieri din procesul în care patronul clubului CFR, Paszkany Arpad Zoltan, este cercetat pentru şantaj, dar şi despre concluziile anchetei autorităţilor cu privire la primul accident mortal petrecut pe şantierul Autostrăzii Transilvania.

Cum a scăpat Bechtel basma curată după primul mort pe autostradă.  Ziua de Cluj prezintă motivarea judecătorilor prin care compania americană Bechtel a fost absolvită de orice vină în cazul morţii muncitorului Forro Attila. După ce Inspectoratul Teritorial de Muncă a amendat Bechtel în 2007, iar Tribunalul a respins plângerea constructorului autostrăzii în 2008, Curtea de Apel a desfiinţat în totalitate procesul-verbal de cercetare a evenimentului. Bechtel a câştigat pe ultima sută de metri procesul, dar nu prin dovedirea nevinovăţiei, ci speculând o eroare de procedură a Inspecţiei Muncii. 

„Prima Casă” construită din hârtie. Băncile si autorităţile îsi pasează vina pentru blocarea dosarelor pentru creditele promovate de guvern. În doar trei zile din luna octombrie (6.10 - 8.10.2009), 500 de persoane au primit înapoi dosarele depuse pentru programul „Prima Casă” pentru că le lipseau diferite acte, notează Foaia Transilvană.

Judecătoria Cluj, adusă în faţa judecătorilor. Magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca vor fi nevoiţi să se apere în faţa unui zălăuan care le-a intentat proces şi le cere 50.000 de euro daune, după ce aceştia i-au amânat procesul în timpul protestului de luna trecută. „Vom analiza cererea cetăţeanului. El va trebui sa dovedească faptul că i s-a creat un prejudiciu„, a declarat judecătorul Vasile Grunea, vicepreşedintele Judecătoriei Cluj-Napoca. Pe larg, în Monitorul de Cluj.

Paszkany se apără acuzând. Omul de afaceri Paszkany Zoltan Arpad, care este şi finanţatorul echipei de fotbal CFR 1907 Cluj, a fost audiat ieri de instanţa Tribunalului Cluj în procesul „Gazeta 2“ în care este judecat pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat şi şantaj. Paszkany a încercat să arate că este nevinovat, ba mai mult, a pozat în victimă, precizând că el este cel care a fost şantajat.. Detalii în Făclia de Cluj.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite