Cluj: Bătut şi cu motorina furată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Bătut şi cu motorina furată
Cluj: Bătut şi cu motorina furată

Cinci tineri au furat motorină dintr-o staţie Peco din localitatea Gilău după ce l-au bătut pe angajatul benzinăriei.

Un angajat al staţiei Peco din comuna clujeană Gilău a observat aseară, în jurul orei 1.00, în parcarea din curtea benzinăriei, un număr de cinci persoane sustrăgeau combustibil dintr-un rezervor. Gabriel Viorel S. a fost bătut de una dintre acestea, care i-a aplicat mai multe lovituri cu o bâtă in zona corpului, după care au părăsit locul faptei.

Poliţiştii i-au identificat pe agresori, toţi fiind domicialiaţi în municipiul Turda.

Planul infractorilor

S-a stabilit că Emil Ilie B., de 26 de ani, Alexandru M., de 24 de ani, Adrian C., de 29 de ani, Andrei Florin P., de 17 ani şi Tudor Ioan V., de 26 de ani, în baza unei înţelegeri prealabile, s-au deplasat din localitatea Turda în comuna Gilău cu un autoturism marca VW Transporter, înmatriculat în Ungaria, cu intenţia de a sustrage motorină din autocamioanele parcate în incinta staţiilor Peco.

La ieşirea din localitatea Gilău, tinerii au oprit într-o parcare amenajată a unei staţii Peco, de unde au sustras din rezervorul unui autocamion circa 170 litri de motorină, moment în care au fost surprinşi de bărbatul pe care, mai apoi, l-au bătut, cauzându-i leziuni care necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Urmăriţi penal

În cauza s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie de către Emil Ilie B., săvârşirea infracţiunii de furt calificat de ceilalţi patru complici şi săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat faţă de Adrian C.

Doi dintre infractori, Emil Ilie B. şi Alexandru M., au fost arestaţi pentru 29 de zile, ambii cu antecedente penale pentru furt calificat. Ceilalţi trei sunt cercetaţi în stare de libertate.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite