Cluj: Batin, considerat de Dulca principalul pericol al arădenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Batin, considerat de Dulca principalul pericol al arădenilor
Cluj: Batin, considerat de Dulca principalul pericol al arădenilor

Antrenorul Universităţii Cluj, Cristian Dulca, a declarat, înaintea meciului de mâine, cu UTA, că principalul pericol pentru echipa sa este atacantul Paul Batin, aflat în proprietatea CFR-ului, dar împrumutat la Arad

Universitatea întâlneşte mâine, de la ora 15.00, în meciul de debut al lui Cristian Dulca, pe UTA, în cadrul etapei a 10-a din Seria Vest a ligii a doua. Cu o zi înainte de meci, singura problemă de lot cu care se confruntă „alb-negrii” este lipsa juniorului Andrei Voican, care a revenit de la lotul naţionalei de juniori cu probleme musculare.

Dulca le atrage atenţia jucătorilor de valoarea adversarului, dar crede că victoria va aparţine echipei pe care o antrenează: „UTA este un adversar de renume al fotbalului românesc. Va fi un meci de ambiţie, iar jucătorii trebuie să fie conştienţi de importanţa lui. Nu ne mai permitem să pierdem puncte pentru că trebuie să promovăm. Arădenii îl au pe Batin, care este un atacant extrem de periculos şi mai au doi-trei jucători care pot face oricând diferenţa”, a spus antrenorul.

În prezent, UTA este pe locul secund al clasamentului, dar are cu două meciuri mai puţine decât liderul FC Argeş, iar „U” este pe locul 6, la trei puncte distanţă.


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite