Bătaie azi-noapte în Janis Stuf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul s-a petrecut chiar în faţa localului
Incidentul s-a petrecut chiar în faţa localului

Doi tineri au ajuns, azi-noapte, la spital după ce s-au luat la bătaie în faţa barului Janis Stuf, de pe strada Babeş, din Cluj-Napoca. Incidentul s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 03.00, chiar în faţa localului.

 “Se pare că cei doi tineri s-au luat la bătaie, şi au ajuns la UPU 1 pe picioarele lor”, a declarat Gina Pop, purtător de cuvânt al IPJ Cluj. Potrivit unui martor ocular, la faţa locului au ajuns mai mulţi poliţişti, şi o Ambulanţă.

Tinerii au fost sancţionaţi contravenţional pentru distrurbarea liniştii publice, potrivit Legii 61, deoarece niciunul dintre ei nu au depus plângere la Poliţie pentru lovire sau violenţă.

Intervenţia Ambulanţei a fost solicitată la ora 02.53. "Echipajul s-a deplasat la faţa locului, fiind solicitat pentru un caz de violenţă", a declarat Horia Simu, purtător de cuvânt al Serviciului Judeţean de Am,bulanţă Cluj.

Potrivit Ginei Pop, unul dintre tineri a fost lăsat acasă din spital, iar celălalt a fost trimis să-şi efectueze o radiografie, însă nu s-a mai prezentat la controlul medical.

Vom reveni cu amănunte!

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite