„Bătaie“ braziliană în centrul Clujului VIDEO Trecătorii au fost luaţi prin surprindere de un super-spectacol de capoeira (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de dansatori capoeira din Cluj-Napoca, conduşi de un profesor brazilian, s-au instalat în această după-amiază în centrul municipiului Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor şi au început să cânte şi să danseze capoeira.

GALERIE FOTO

Spectacolul a fost unul pe cinste, mai ales că totul a fost spontan: în jurul orei 18.00, un grup restrâns de tineri, majoritatea de culoare, s-au instalat în faţa monumentului Memorandiştilor de pe Bulevardul Eroilor. Imediat au apărut şi alţii, îmbrăcaţi toţi în haine albe, apoi au format un semicerc şi au început să cânte. Imediat, trecătorii s-au strâns în jurul lor, circa 200 de persoane asistând pe pietonală la show-ul grupului condus de un brazilian: profesorul Banto din San Salvador, Brazilia, care organizează cursuri de capoeira în Cluj-Napoca.

Nu a trecut mult până ce aceştia au început să danseze doi câte doi, în stilul caracteristic capoeira, în timp ce ceilalţi cântau şi băteau din palme. Totul a ţinut circa o oră, iar cei prezenţi s-au distrat pe cinste.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite