Bastos: Toată echipa a jucat foarte bine, acum ne gândim la meciul cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafael  Bastos
Rafael Bastos

Mijlocaşul Rafael Bastos, autorul golurilor victoriei echipei CFR Cluj în meciul cu Sporting Braga, a declarat, miercuri seară, că meritul pentru acest rezultat îl au toţi jucătorii şi a subliniat că gruparea ardeleană se gândeşte în primul rând la câştigarea campionatului.

"Felicit toată echipa, toată lumea a jucat foarte bine de la Mario (n.r. - portarul Felgueiras), la Kapetanos (n.r. - atacantul Pantelis Kapetanos). Acum sunt bine, sunt bine psihic, familia mea e bine şi îmi merge bine. Noi mergem meci după meci, am câştigat cu Braga şi acum ne gândim la Pandurii. Campionatul este cel mai important, doar la asta ne gândim. Am stat la Braga şase luni şi nu cred că portughezii ne-au tratat de sus, noi am făcut un meci foarte bun. A fost un cadou foarte bun pentru Ioan Andone, el merită acest dar la debut, este un antrenor foarte, foarte, foarte bun", a declarat Bastos la DigiSport.

Campioana României, CFR Cluj, a debutat cu victorie în sezonul 2012/2013 al Ligii Campionilor, după ce a câştigat, cu scorul de 2-0 (2-0), meciul susţinut, miercuri seară, în deplasare, în compania formaţiei portugheze Sporting Braga, în grupa H a competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Bastos, în minutele 19 şi 34.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite