Basmul Gulliver revine. 3D pe ecrane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gulliver 3D
Gulliver 3D

O nouă versiune a celebrului basm Călătoriile lui Gulliver - Gulliver in Ţara Piticilor va rula în această după-amiază, de la ora 16.20, la Cinemacity. Povestea a rămas aceeaşi, însă diferenţa o va face versiunea filmului, în 3D.

Această modernă adaptare a poveştii clasice „Călătoriile lui Gulliver“ imaginate de către scriitorul irlandez Jonathan Swift în secolul al XVIII-lea îl are în centrul acţiunii pe Lemuel Gulliver (Jack Black), un funcţionar care distribuie corespondenţă la sediul unei reviste din New York, însa visează să devină jurnalist. După ce păcăleşte o editoare că este un talentat scriitor de jurnale de călătorie, Gulliver este trimis într-o misiune în Triunghiul Bermudelor pentru a scrie un articol.

Vaporaşul lui este zgâlţâit de o furtună puternică, iar Gulliver naufragiază pe o insulă misterioasă numită Lilliput, care este populată de oameni harnici, dar foarte mici de statură. Iniţial, bărbatul nu este primit cu simpatie de către localnicii miniaturali, însă odată cu trecerea timpului devine eroul lilliputanilor şi înţelege că singurul lucru care contează este măreţia sufletească, nu cea fizică.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite