Cluj: Baschetul clujean, în doliu după moartea Ioanei Dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Baschetul clujean, în doliu după moartea Ioanei Dragoste
Cluj: Baschetul clujean, în doliu după moartea Ioanei Dragoste

Dispariţia fulgerătoare a tinerei de numai 15 ani Ioana Silvia Dragoste, baschetbalistă la clubul PH Baschet, a îndoliat lumea sportului la coş din Cluj-Napoca.

„Tăcere… fără murmur, în clubul de baschet ... acum, la trecerea în nefiinţă a lui Nicolae Dragoste şi a fiicei acestuia, Ioana Silvia Dragoste. Pace, Lumină şi Iubire!“, este mesajul de întâmpinare postat pe site-ul oficial al clubului la care activa Ioana Dragoste.

Totodată, clubul „U“ Mobitelco a postat un mesaj de condoleanţe pe site-ul propriu: „«U» Mobitelco transmite condoleanţe tuturor celor apropiaţi Ioanei Dragoste, fetiţa de doar 15 ani care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident rutier de luni seara, împreună cu tatăl sau Nicolae Dragoste, în zona Hotelului Napoca. Dumnezeu să-i odihnească în pace!“

Ioana Dragoste a pierit, alături de tatăl său, în urma cumplitului accident comis luni seara de Gabriel Hilote, şoferul unui Porsche Cayenne care a intrat pe contrasens. Citeşte aici toate detaliile accidentului de lângă hotelul „Napoca“.

Mătuşa tinerei, fost baschetbalistă Delia Dragoste, a dezvăluit că se aşteaptă la ce e mai rău. „Dacă mai vrea Dumnezeu să mai fie încă o mormântare, va fi. Eu i-am pregătit pe cei din familie cu chestiunile medicale, pentru că şansele ca Dorina, mama Ioanei, să supravieţuiască sunt foarte mici”, a spus Delia Dragoste.

Mai citeşte
Ucigaşul cu Porsche a uitat că a omorât doi oameni
Autorul cumplitului accident este un prosper om de afaceri
Victimele accidentului, plânse de colegi şi vecini
Şoferul criminal, arestat pentru 29 de zile
A treia victimă a ucigaşului cu Porsche e în comă de gradul III

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite