Bărbatul dispărut în zona Lacului Tarniţa a mai avut două tentative de a-şi pune capăt zilelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Greutăţile, ratele la bănci şi neînţelegerile cu mama fetiţei sale de doar trei ani, dispărută şi ea alături de fratele său mai mare, în zona Lacului Tarniţa, l-au făcut pe Nicolae Lăpuşte (48 de ani) să recurgă de mai multe ori la gesturi disperate, de a-şi pune capăt zilelor.

Bărbatul căutat de două zile în zona Lacului Tarniţa nu s-a aflat, luni, la prima încercare de a-şi pune capăt zilelor. Acest lucru îl susţine şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, chestorul Ioan Păcurar. „Nu ştiu în ce fel a încercat în trecut să se sinucidă, dar cert este că de vreo două ori a mai recurs la acest gest, dar nu i-a reuşit", a declarat Ioan Păcurar.

Potrivit şefului IPJ Cluj, disperarea bărbatului căutat a căpătat proporţii în ultimii doi ani, de când au început neînţelegerile cu mama fetiţei de trei ani, dispărută şi ea luni, Klaudia Nagy.

Ioan Păcurar spune că şansele ca cele trei persoane dispărute să fie încă în viaţă sunt extrem de mici. „Ar fi ideal să fie vorba de o înscenare, însă nu cred acest lucru. Cercetările continuă până aflăm exact ce s-a întâmplat", a mai spus şeful IPJ Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite