Bărbatul reţinut după ce ar fi ucis o femeie în locuinţa ei din Gherla a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a ajuns în arest preventiv foto: Arhivă
Bărbatul a ajuns în arest preventiv foto: Arhivă

Bărbatul reţinut după ce ar fi ucis o femeie din Gherla, judeţul Cluj, a fost arestat, surse din rândul anchetatorilor spunând că acesta era fostul iubit al victimei, care ar fi înjunghiat-o în gât din gelozie, în timp ce ea vorbea la telefon cu noul ei iubit, plecat în străinătate.

Un bărbat de 33 de ani, din Gherla, a fost arestat, sâmbătă, de judecătorii Tribunalului Cluj, pentru omor, el fiind cercetat pentru că a omorât o femeie de 35 de ani, tot din Gherla, înjunghiind-o în gât, în locuinţa acesteia, transmite Mediafax.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul arestat a avut o relaţie de peste doi ani cu femeia pe care ar fi omorât-o, cei doi s-ar fi despărţit de curând, iar mobilul crimei ar fi gelozia.

De asemenea, sursele citate au declarat că din primele informaţii reiese că femeia vorbea la telefon cu noul ei iubit, un bărbat plecat în străinătate, în momentul în care cineva a sunat la uşă. Bărbatul ar fi auzit la telefon ţipete şi apoi s-a făcut linişte. Sursele menţionate afirmă că bărbatul a sunat apoi la un vecin pentru a-l trimite să vadă ce s-a întâmplat cu femeia, iar vecinul a găsit-o pe aceasta cu gâtul tăiat şi a anunţat Poliţia.

Conform poliţiştilor, bărbatul suspectat a sunat la interfon, dar întrucât nu i-a deschis nimeni s-a căţărat pe o schelă metalică, a forţat geamul şi astfel a intrat în apartamentul unde se afla femeia.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Anca Sidonia Bolba, declara că Poliţia Gherla a fost sesizată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, despre incident. Ea spunea că Poliţia a fost sesizată la ora 1.55 şi a început o anchetă, după ce o femeie de 35 de ani a fost înjunghiată în locuinţa sa, iar suspectul a fost reţinut la scurt timp de poliţişti, fiind audiat.

Conform poliţiştilor, nu a fost vorba despre un jaf, din casă nefiind luat nimic.

Bărbatul a fost apoi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite