Balul Operei va fi inundat de flori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan şi Matei Miko lucrează la detaliile Balului Operei
Rareş Bogdan şi Matei Miko lucrează la detaliile Balului Operei

Peste 20.000 de trandafiri albi şi roşii, 3000 de frezii şi 2000 de narcise vor împodobi clădirea Teatrului Naţional lucian Blaga, cu ocazia balului Operei. Organizatorii s-au inspirat în realizarea decorurilor florale din Primavera de Botticelli.

„Florile nu o vor agresa arhitectura, ci o vor întregi. Va fi un adevărrat spectacol floral”, a declarat scenografa Carmencita Brojboiu. Vor fi aduse mii de flori din Olanda, chiar în preziua evenimentului, pentru ca ele să fie proaspete şi să aibă o ţinută frumoasă în timpul Balului Operei din Cluj care va avea loc vineri.

Ţinuta obligatorie
Atât unul dintre amfitrioni, Rareş Bogdan, cât şi organizatorul, Matei Miko, au ţinut să reaminteacă celor care doresc să participe la Balul Operei că există un cod vestimentar la astfel de evenimente. „Nu vreau să vad costume gri sau bej ori şosete albe la pantaloni negri”, a spus editorialistul Rareş Bogdan care va prezenta evenimentul împreună cu cântăreaţa Corina Chiriac. „Ne dorim ca doamnele să poarte rochii lungi, de gală, iar bărbaţii- smoking, costume negre sau măcar sacouri negre”, a completat Matei Miko.

Cât despre programul evenimentului din acest an, organizatorii spun că prezentările d emodă vor fi deschise de lucrările masteranzilor de la Universitatea de Artă şi Design, conduşi de profesorul Elena Basso Stănescu. Vor fi prezentate, printre altele, şi o colecţie de rochii de ocazii sau de „grand soiree”, din care domanele ar putea să se inspire, pe viitor, spun organizatorii. Ca în fiecare an, va avea loc decernarea premiilor Top Model şi Miss Transilvania Fashion.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite