Balul Operei 2011 va aduce un Stradivarius la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta, Balul Operei va avea loc în data de 19 februarie. Evenimentul va continua în 20 februarie cu o gală dedicată valorii, Gala Laureaţilor.

În prima seară, Opera Naţională Română din Cluj va oferi un spectacol în premieră "Paris Mon Amour", cu selecţiuni din momentele nemuritoare ale liricii compozitorilor francezi, urmat de tradiţionala decernare a Trofeelor Lya Hubic, a Premiului Mecena, precum şi de momentul dedicat Seniorilor Cetăţii, ajuns la cea de-a III-a ediţie.

„Seara va continua cu un spectacol de modă cu designeri francezi şi români. Marele Bufet al Balului Operei, un regal de artă culinară franţuzească, precum şi spectacolul multimedia Sous le Ciel du Paris, vor face din această ediţie a Balului Operei o seară de neuitat“, transmit organizatorii, printr-un comunicat de presă.

Amfitrionii serii vor fi Melania Medeleanu şi Rareş Bogdan


Cea de-a doua seară, Gala Laureaţilor va avea în program un recital susţinut de talentatul violonist Alexandru Tomescu cu celebra vioară Stradivarius Elder-Voicu din 1702, acompaniat de pianistul Horia Mihail. Spectacolul va fi urmat de un cocktail oferit invitaţilor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite