Cluj: Balerina care a învins moartea a fost externată (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Balerina care a învins moartea a fost externată (FOTO)
Cluj: Balerina care a învins moartea a fost externată (FOTO)

Andreea Drăgoi, tânăra care a căzut de la etajul patru al unui bloc din Constanţa, a părăsit în urmă cu câteva zile spitalul. În urma accidentului din luna august, Andreea a fost în comă circa două săptămâni, a avut bazinul fracturat, un cheag pe creier şi mâna stângă ruptă. Acum, este acasă şi se gândeşte să revină pe scenă.

Citeşte şi

  • Balerina Andreea comunică prin gesturi cu apropiaţii
  • Piruetă peste moarte: balerina de la Opera Maghiară se însănătoşeşte pe zi ce trece


Vezi mai multe fotografii cu Andreea înainte de accident

De câteva zile, Andreea Drăgoi (22 de ani), tânăra care a reuşit să supravieţuiască unui accident, petrecut  în 11 august, când a căzut de la etajul patru al unui bloc din Costineşti, a început să iasă, însoţită de tatăl său, la plimbare în parc. Andreea a fost externată zilele trecute, după ce s-a luptat timp de o lună, pe patul de spital, pentru a supravieţui. Astăzi se bucură din nou de viaţă, alături de familie şi de prieteni.

Andreea e acasă

Iniţial, medicii nu i-au dat prea multe şanse de supravieţuire, însă cu timpul au rămas uimiţi de modul în care tânăra reuşea să se recupereze. „Evoluţia stării sale de sănătate este favorabilă. Chiar ea cere să se ridice din pat şi să păşească prin salonul în care e internată”, ne declara, în urmă cu două săptămâni, doctorul Cezar Emil Pop, cel care a supravegheat starea de sănătate a acesteia.

Nu a trecut mult timp până ce clujeanca a fost externată. În prezent, ea merge regulat pe propriile picioare o clinică de recuperare. Deşi nu a fost de acord să discute cu noi nici ea, nici tatăl acesteia, Tudor Terebesy, iubitul balerinei, ne-a spus că Andreea e acasă şi se simte mult mai bine. „Are mâna în ghips, dar poate umbla”, ne-a spus tânărul, care ţine legătura cu prietena sa zilnic.

Asta după ce Andreea Drăgoi a avut bazinul fracturat, un cheag pe creier şi mâna stângă ruptă. Potrivit prietenului său, balerina îşi doreşte foarte mult să danseze din nou. „Vrea asta, însă ţinând cont de starea sa de sănătate, nu cred că acest lucru va fi posibil anul acesta, dar de la anul cred că va putea să danseze din nou”, a povestit Tudor.

Nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat

Clujeanca nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat în seara în care a avut loc tragedia. Mai mult decât atât, până şi gândul o deranjează şi nu îi place să îşi amintească, ne-a povestit prietenul acesteia. „Chiar dacă şi-a revenit, nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat atunci la mare. Oricum, nu-i place să îşi amintească”, a spus Tudor Terebesy.

Una dintre colegele Andreei de la Opera Maghiară ne-a povestit versiunea balerinei despre cele întâmplate. „Andreea a ieşit dintr-un club cu patronul localului şi s-a trezit dintr-o dată pe balcon. Era derutată, nu ştia cum a ajuns acolo şi a sunat-o pe una din prietenele sale”, ne-a declarat aceasta. Citeşte aici restul mărturiei.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite