Cluj: UPDATE Balerina ce a căzut de pe un bloc de pe litoral îşi revine la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: <b>UPDATE</b> Balerina ce a căzut de pe un bloc de pe litoral îşi revine la Cluj
Cluj: <b>UPDATE</b> Balerina ce a căzut de pe un bloc de pe litoral îşi revine la Cluj

Clujeanca a fost transferată, ieri după-amiază, la clinica de Chirurgie 1 a Spitalului Judeţean Cluj, starea sa fiind stabilă, potrivit unei apropiate a acesteia. Doctorii constănţeni spun că tânăra este conştientă.

Mai citeşte Constanţa: Balerina din Cluj pleacă acasă

Andreea Drăgoi, balerina din Cluj care a căzut, în urmă cu două săptămâni, de pe un bloc din Costineşti, încă nu poate vorbi, dar este conştientă. „Starea ei de sănătate este mai bună acum. A început să respire singură, poate fi alimentată pe gură, dar nu deschide ochii şi nu vorbeşte. Nu a ieşit total din comă, momentan se află într-o comă superficială“, a declarat Liliana Tuţă, director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

O prietenă de-a sa, care a hotărât să-şi păstreze anonimatul, ne-a declarat că starea sa este stabilă. "Andreea este mai bine acum, mai ales că a venit acasă. Sperăm ca greul a trecut", a spus aceasta. Potrivit aceleiaşi surse, balerina a fost transferată la Cluj la cererea familiei pacientei, odată cu însănătoşirea acesteia, care a permis zborul de pe litoral în Ardeal.

UPDATE Andreea poate vorbi, dar mai greu. Ce pot să vă spun e că nu mai e conectată la aparate”, ne-a spus doctorul Anca Cerghizan, director medical al Spitalului Clinic Judeţean Cluj.

Citeşte şi

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite