Badea e misterios: „Nu eu sunt problema! E o discuţie complexă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Badea simte că a pierdut sprijinul conducerii şi al jucătorilor şi dă impresia că e conştient că numai o victorie în meciul de sâmbătă îl va păstra la Cluj. Tehnicianul este nevoit să bată pe Unirea Urziceni pentru a nu-şi pierde scaunul, după ce în primele două etape a adunat un singur punct

Ionuţ Badea stă pe un butoi de pulbere la Universitatea. A pierdut sprijinul jucătorilor, care nu-i înţeleg metodele de antrenament, iar acum a intrat şi în gura patronului, care l-a avertizat public că este nevoit să învingă în partida de sâmbătă, pentru a avea viitor la clubul alb-negru. Cu un singur punct adunat în primele două etape şi fără perspective în ceea ce priveşte jocul, echipa patronată de Florian Walter nu-şi mai permite să iroasească puncte.

Deşi suporterii au început să-l conteste tot mai vehement, Ionuţ Badea continuă să vorbească despre alţi factori care concură la prostul mers al lucrurilor. Tehnicianul care a fost numit de patron „Mourinho de România“ când a semnat, este tot mai singur la club, dar spune că problema nu este el. Deşi vizibil afectat de declaraţiile lui Walter, care i-a cerut public să câştige cu ialomiţenii, antrenorul stă pe poziţii şi dă vina pe alte lucruri.

„Orice conducător are dreptul să facă o analiză proprie în ceea ce priveşte rezultatele echipei. Am avut o discuţie cu patronul după meciul de la Vaslui, după care lucrurile au intrat în normal. Aici nu e problema de antrenor, e o discuţie mult mai complexă, care necesită mult mai mult decât un simplu răspuns. E o chestiune de timp. Singura presiune care există este lipsa de rezultate“.

Niculescu nu a jucat din cauza terenului

Ionuţ Badea a dezvăluit motivul pentru care golgeterul echipei, Claudiu Niculescu, autor a şapte goluri în turul de campionat, nu a fost folosit titular în primele două partide din acest an. Antrenorul pune totul pe forma sportivă a fotbalistului şi pe calitatea proastă a terenurilor: „Claudiu este un jucător cu multă experienţă, de care orice echipă are nevoie, dar motivul pentru care nu a jucat este legat de eficienţa sa.

Calitatea proastă a terenurilor pe care am jucat până acum este un alt factor pentru care nu a intrat. Acum se află într-o formă sportivă bună şi este posibil să apară“. Întrebat dacă îi simte pe jucători aproape de el, Badea a fost evaziv: „Ne antrenăm împreună, glumim împreună, facem totul împreună“. Universiatea Cluj va primi sâmbătă, la Bistriţa, vizita celor de la Unirea Urziceni şi are nevoie de cele trei puncte puse în joc pentru a nu intra în „hora“ retrogradării.

 „Am avut o discuţie cu patronul după meciul de la Vaslui, după care lucrurile au intrat în normal“

Ionuţ Badea, antrenor „U“ Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite