Badea: „Îi facem fotoliu lângă mine lui Walter“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, spune că-l aşteaptă pe Florian Walter alături de el pe banca de rezerve şi la meciul de la Mediaş de sâmbătă, deoarece patronul a purtat noroc echipei în cele două etape în care antrenorul a fost suspendat

Cu Ionuţ Badea suspendat două etape, Universitatea Cluj a câştigat şase puncte, cu Dinamo şi la Bistriţa, cu Gloria. În tot acest timp, locul tehnicianului pe banca de rezerve a fost luat de patronul Florian Walter, care şi-a motivat excelent jucătorii. Badea spune că nu îl deranjează prezenţa omului de afaceri la nivelul ierbii şi îl aşteaptă pe acesta alături de el şi la partida următoare, cu Gaz Metan Mediaş, care va avea loc sâmbătă:

„Îi facem şi fotoliu domnului Walter, să stea lângă mine la meciuri. Antrenorul nu este Dumnezeu, el este responsabil de pregătirea echipei, să facă studii asupra adversarului zi şi noapte, dar aici vorbim despre respectul pentru cel care investeşte. Să nu uităm că dânsul şi-a lăsat biroul de la Bucureşti şi a coborât în iarbă alături de echipă, ceea ce nu este deloc uşor. Mă bucur că le-a purtat noroc băieţilor până acum“, a declarat antrenorul.

Apar surprize în primul unsprezece

Tehnicianul a dezvăluit că pentru meciul de la Mediaş este posibil să apară şi unele surprize în ceea ce priveşte primul „unsprezece“, în condiţiile în care în etapa următoare Universitatea va întâlni în Gruia rivala de-o viaţă, CFR Cluj. Badea crede că după meciul cu „vişiniii“, „U“ îşi poate depăşi concitadina în clasament:

„Avem posibilitatea să trecem peste CFR şi cu toţii ştim foarte bine ce înseamnă un astfel de meci. Este extrem de important să fim determinaţi şi să dăm totul la ora jocului. Nu există menajare, doar raţiuni de societate pe care le gândim şi este posibil să apară suprize la Mediaş“, a conchis acesta. Meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi Universitatea Cluj va avea loc sâmbătă, pe terenul sibienilor, începând cu ora 21.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite