BILANȚ 7% din locuințele și populația Clujului, recenzate în prima zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Recensamant 2011
Recensamant 2011

Aproape 7 la sută din recensământ a fost realizat după prima zi, la nivelul judeţului Cluj, indică Direcţia de Statistică, în centralizările realizate după prima zi de recensământ.

Potrivit informării Direcţiei Regionale de Statistică Cluj, au fost recenzate 6,98 la sută din locuinţele şi populaţia judeţului Cluj.

În municipiul Cluj-Napoca, dintr-o evidenţă totală de 139.000 de locuinţe, au fost recenzate peste 6.060, şi 15.800 de persoane, ceea ce reprezintă 4,36 la sută din total.

În Turda recenzorii au realizat 9,6 la sută din totalul locuinţelor şi persoanelor, în Câmpia Turzii 8,35 la sută, la Gherla recensământul a fost realizat în prima zi în proporţie de aproape 9,9 procente, la Dej 9,26 la sută, respectiv în oraşul Huedin recenzorii realizaseră, după prima zi, 6,95 la sută din totalul de locuinţe aflate în evidenţă.

În mediul rural, localităţile în care acţiunile de recenzare a populaţiei şi locuinţelor au depăşit zece procente din total sunt: Jichişu de Jos, Aghireşu, Aiton, Bonţida, Buza, Căianu, Cămpraşu, Căşeiu, Chiuieşti, Ciucea, Cojocna, Corneşti, Feleacu, Fizeşu Gherlii, Geaca, Gârbău, Iara, Iclod, Jucu, Măguri-Răcătău, Mintiu Gherlii, Mociu, Pălatca, Poieni, Sâncraiu, Sânmărtin, Tureni, Ţaga, Unguraş, Vad şi Negreni.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite