Cluj: „U” Mobitelco a câştigat derby-ul clujean cu BC Gladiator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: „U” Mobitelco a câştigat derby-ul clujean cu BC Gladiator
Cluj: „U” Mobitelco a câştigat derby-ul clujean cu BC Gladiator

„U” Mobitelco Cluj a reuşit să treacă peste eşecul cu CSU Asesoft Ploieşti şi s-a impus în derby-ul oraşului, cu nou-promovata BC Gladiator

Meciul disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian”, între formaţiile din singurul oraş din provincie cu două echipe în prima ligă, a fost un adevărat spectacol baschetbalistic. Marcel Ţenter şi Bruno Roschnafsky, altădată coechipieri în echipa „alb-neagră”, au fost de data aceasta adversari, iar victoria i-a aparţinut primului, care a avut atuul unei echipe mult mai valoroase.

Suporterii au creat un spectacol frumos, iar evoluţia celor două formaţii a fost pe măsură. Scorul final a fost 93-78 pentru „U” Mobitelco, care a mizat pe experienţa net superioară tinerilor lui „Bubu”. „Gladiatorii” americani au făcut din nou spectacol, spre deliciul celor aroximativ 1800 de iubitori ai baschetului.

Cei mai buni marcatori ai „studenţilor” au fost Lawrence, care a reuşit 24 de puncte, Krstanovici (19), Silvăşan (17) şi Jocovici (8). În tabăra adversă, s-au remarcat Dawson (24 de puncte), Howard (22) şi Levine (21).

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite