Aveţi trei zile să decideţi cum să fie organizate Zilele Municipiului Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria a anunţat că aşteaptă propuneri pentru evenimentele primei ediţii a „Zilelor Municipiului Cluj-Napoca“. Prima ediţie a Zilelor Municipiului Cluj-Napoca, eveniment care se va desfăşura pe toate spaţiile publice din oraş, în parcuri şi pieţe, în cartiere şi zona centrală, va avea loc în perioada 27 mai – 3 iunie 2011.

Primăria municipiului Cluj-Napoca a anunţat că până în data de 26 ianuarie 2011 sunt aşteptate toate propunerile privind evenimente publice care să se organizeze în cadrul primei ediţii a sărbătorii, fiind încurajate manifestări publice de toate tipurile, care se adresează tuturor categoriilor sociale.

În acest sens au fost invitate să participe toate asociaţiile culturale, spotive, sociale, sau de alt tip, precum şi instituţiile care funcţionează în municipiul Cluj-Napoca, de la centre culturale străine, la consulate, asociaţii ale oamenilor de afaceri sau oraşe înfrăţite. Totodată, propuneri pot veni din partea oricăror cetăţeni care doresc să se implice în organizarea unor evenimente compatibile cu conceptul festivalului.     

„Zilele municipiului Cluj-Napoca trebuie să devină un eveniment de marcă care să le ofere tuturor celor care aleg să participe la manifestările organizate în cadrul acestui festival, ocazia să vadă toate faţetele prin care oraşul nostru se caracterizează şi se distinge dintre altele. De la mic la mare, de la oameni simpli, până la cei mai exigenţi consumatori de evenimente culturale, timp de o săptămână fiecare va găsi ceva interesant de urmărit printre evenimentele Zilelor municipiului Cluj-Napoca“, a declarat primarul Sorin Apostu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite