Averile „căpuşelor“ din sistemul public clujean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorii structurilor judeţene care verifică seminţele, fac irigaţii sau pregătesc teritoriul în caz de aterizare a extratereştrilor o duc bine din bani publici. Nu este o glumă, aceste servicii există şi se numără printre cele deconcentrate. Ele sunt „o boală cronică a sistemului“, cred experţii în politici publice. Mai ales când este vorba de unele aproape necunoscute publicului larg.

În judeţul Cluj există zeci de asemenea servicii deconcentrate sau descentralizate, unele cunoscute, cum sunt inspectoratele de poliţie sau şcolar, însă şi câteva „invizibile“. Dintre acestea, unele se ocupă de controlul seminţelor, altele fac monitorizare turistică dintr- o cameră de hotel sau  pregătesc teritoriul în cazul în care cade un meteorit sau sosesc extratereştrii. Fiecare dintre aceste servicii are în frunte un director executiv, plătit din bani publici. „Adevărul“ a verificat ultimele declaraţii de avere ale acestora.

Citeşte mâine dimineaţă, în cotidianul „Adevărul de Cluj-Napoca“, cine sunt directorii de la cârma acestor instituţii şi care sunt averile acestora

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite