Cluj: Autostradă întreagă, abia în 2018 - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Autostradă întreagă, abia în 2018 - revista presei locale
Cluj: Autostradă întreagă, abia în 2018 - revista presei locale

Ziarele locale scriu despre afirmaţiile făcute de prim-ministrul interimar şi de ministrul interimar al Transporturilor cu ocazia ultimei vizite pe şantierul Autostrăzii Transilvania, dar şi despre ultima premieră ce va fi pusă în scenă la Teatrul Naţional Cluj.

Autostradă întreagă, abia în 2018. În timp ce premierul interimar Emil Boc se grăbeşte să se plimbe cu renii lui Moş Crăciun pe cei 42 de kilometri dintre Turda şi Gilău, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, se teme că din lipsă de fonduri Autostrada Transilvania va fi gata abia în 2018. Statul român îşi mai permite să finanţeze doar tronsonul Tîrgu Mureş-Borş, în timp ce pentru porţiunea Târgu-Mureş-Braşov nu există fonduri, notează Foaia Transilvană.

Clujenii pleacă după investitori în Dubai. 17 reprezentanţi ai mediului de afaceri local vor sta o săptămână în Emiratele Arabe Unite cu scopul de a aduce oameni de afaceri cu bani interesaţi să investească la Cluj. O delegaţie de 17 persoane, reprezentanţi ai unor companii şi ai Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Cluj, pleacă luna viitoare pentru a stabili relaţii de afaceri în Dubai, unul dintre cele mai dinamice oraşe din lume în ceea ce priveşte noile construcţii şi proiectele de dimensiuni-record. Pe larg, în Ziua de Cluj.

Din Teatrul La MaMa, la Naţionalul clujean. După premiera mondială la unul din cele mai prestigioase teatre americane, piesa „Livada de vişini - O continuare“, scrisa de Nic Ularu va avea o premieră şi la Teatrul Naţional Cluj. Publicul clujean va putea afla cum s-au transformat personajele din celebra „Livadă“ cehoviană, după Revoluţia Bolşevică, in viziunea regizorului american de origine română. Citiţi în Monitorul de Cluj.

Patronii solicită scăderi de impozite şi retragerea statului din economie. Ziarul Făclia anunţă că Liga Întreprinzătorului Român (LIR), o asociaţie patronală înfiinţată la Cluj, solicită statului să renunţe la toate operaţiunile comerciale pe care le desfăşoară în economia românească.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite