Autorul unei tentative de jaf, prins de poliţiştii din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casă de schimb valutar / Imagine de arhivă
Casă de schimb valutar / Imagine de arhivă

Un tânăr care a încercat să jefuiască o casă de schimb valutar din Cluj-Napoca ameninţând-o pe casieră a fost prins, vineri, de poliţişti, el fiind reţinut pentru 24 de ore.

Conform unui comunicat transmis, vineri, de Poliţia Judeţeană Cluj, tentativa de jaf a avut loc în 12 decembrie, dispeceratul Poliţiei Municipale fiind sesizat prin numărul de urgenţă 112 de către casieriţa unei case de schimb valutar de pe strada Regele Ferdinand.

Aceasta a anunţat că, în după-amiaza zilei respective, în timp ce era la serviciu, o persoană necunoscută a ameninţat-o cu un pistol pentru a-i permite accesul în casierie, femeia neputând preciza atunci dacă arma era de jucărie sau reală.

Potrivit sursei citate, autorul a încercat să forţeze uşa de acces în casieria casei de schimb, însă nu a reuşit să intre, plecând fără a fura ceva.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi specialiştii criminalişti au făcut cercetări, tânărul fiind identificat vineri.

"Este vorba de un bărbat de 22 de ani, domiciliat în Cluj-Napoca, fără antecedente penale. În urma audierilor efectuate autorul a recunoscut că intenţia lui a fost de a-şi însuşi banii care se aflau în seiful casei de schimb valutar", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Conform unor surse din Poliţie, suspectul avea un pistol de jucărie, dar avea înfăşurat un fular în jurul capului, astfel că femeia s-a speriat şi a acţionat butonul de panică.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite