Autorul tentativei de jaf de la BRD, căutat de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii cercetează în continuare cazul bărbatului care a intenţionat să intre, ieri, în sediul agenţiei Negoiu a BRD, de pe strada Mehedinţi 82, pentru a-l identifica, cu toate că anchetatorii consideră că acesta nu a comis nicio faptă de natură penală.

Un bărbat cu cagulă, înarmat cu un pistol, a încercat să intre ieri, în jurul orei 17.00, în sediul agenţiei Negoiu a BRD, de pe strada Mehedinţi 82. Principalul martor ocular al celor întâmplate, Garofiţa Bojor (56 de ani), care locuieşte vis-a-vis de agenţia băncii a povestit, pentru „Adevărul“ filmul evenimentului. „Am văzut doi oameni. Unul patrula în jurul garajului care se află lângă agenţie. Era îmbrăcat normal. Pe celălalt l-am văzut în faţa băncii, avea cagulă şi un pistol“, spune femeia. Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj au explicat că paznicul filialei BRD atacată ieri de un bărbat necunoscut a declarat în faţa anchetatorilor că în momentul în care bărbatul cu cagulă l-a văzut, a strigat «Poliţia!» şi a luat-o la fugă.

A atacat banca cu un pistol de jucărie

Potrivit aceleaşi surse, acesta purta o cagulă, ţinea în mână un pistol de jucărie, avea constituţie slabă şi aproximativ 1,70 înălţime. Potrivit comisarului-şef Zaharie Ciorbă, pe filmările analizate de anchetatori apare un singur tânăr, cel care s-a apropiat de bancă. „De uşa băncii s-a apropiat un singur tânăr, cu ţinută şi comportament dubioase. Când a văzut paznicul, a fugit, dispărând pe strada Mehedinţi. Nu a avut loc niciun dialog între paznic şi tânăr. Era mascat“, a declarat Zaharie Ciorbă. Acesta a precizat că filmările sunt irelevante, până ce acestea vor fi prelucrate.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite