Cluj: UPDATE Autorul cumplitului accident de aseară este un prosper om de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: <B>UPDATE</B> Autorul cumplitului accident de aseară este un prosper om de afaceri
Cluj: <B>UPDATE</B> Autorul cumplitului accident de aseară este un prosper om de afaceri

Gabriel Hilote, omul de afaceri vinovat de producerea accidentului a fost reţinut aseară de poliţişti, care l-au "recuperat" de la Unitatea de Primire a Urgenţelor 1. Accidentul grav produs luni seară, în apropierea Hotelului Napoca din Cluj-Napoca, s-a soldat cu doi morţi: un bărbat şi fiica sa, în vârstă de 15 ani.

Citeşte şi:

UPDATE 3: ŞOFERUL CRIMINAL A FOST ARESTAT. Judecătorii clujeni au decis arestarea lui Gabriel Hilote pe o perioadă de 29 de zile.

UPDATE 2. Ora 12.40. Deşi la Oficiul Registrului Comerţului, Gabriel Hilote figuerează ca asociat doar în firma SC HILOTE SRL, cu sediul în Suceava, surse din lumea afacerilor îl prezintă ca fiind un jucător important într-un grup de firme care îi poartă numele - GH Group. Acronimul GHG este prezent şi pe numerele de înmatriculare ale asociaţilor săi, aceştia conducând acelaşi model de maşină cu cea implicată în accidentul de luni seara.

UPDATE: Ora 12.15. Gabriel Hilote, omul de afaceri responsabil de producerea cumplitului accident de aseară, în care două persoane au murit şi o a treia se zbate între viaţă şi moarte, va fi adus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, bărbatul în vârstă de 34 de ani, originar din Rădăuţi, judeţul Suceava, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, neadptate condiţiilor de trafic.

Gabriel Hilote a părăsit locul accidentului, abandonându-şi bolidul distrus, un SUV marca Porsche, în valoare de peste 50.000 de euro.

A condus băut

„După două ore de la accident, conducătorul autovehiculului implicat cu vinovăţie s-a prezentat la UPU 1 pentru acordarea îngrijirilor medicale, fiind rănit uşor. Poliţiştii rutieri au fost înştiinţaţi despre faptul că acesta de afla la spital, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,40mg/l alcool pur în aer expirat)", se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Potrivit inspectorului Gina Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Gabriel Hilote a fost reţinut începând cu ora 01.10 pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei cu propunere de arestare preventivă, pentru 29 de zile.

Bărbatul, aflat la volanul unui Daewoo Espero, care a fost lovit din plin de un Porsche Cayenne care circula pe contrasens, a decedat la scurt timp după accident.

Fiica sa a fost transportată de urgenţă, la fel ca o altă pasageră aflată în maşină. Ambele au fost supuse unor investigaţii de urgenţă, dar tânăra a decedat la aproximativ o oră de la producerea accidentului.

Cumplitul accident s-a produs în jurul orei 17.45 lângă hotelul Napoca. Şoferul unui Porsche Cayenne a trecut pe constrasens şi s-a izbit de un Daewoo Espero.  VEZI AICI IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI.

La scurt timp după accident, şoferul SUV-ului a plecat de la faţa locului, dar a fost reţinut ulterior, după ce s-a prezentat la spital.

Precizare: într-o versiune anterioară a articolului, numele lui Gabriel Hilote era asociat în mod eronat cu Compania de Consultanţă şi Audit. Facem cuvenita recificare şi ne cerem scuze.

Citeşte aici toate detaliile legate de accidentul de luni seară.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite