Cluj: Autorităţile italiene nu au fost informate de dispariţia Patriciei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Autorităţile italiene nu au fost informate de dispariţia Patriciei
Cluj: Autorităţile italiene nu au fost informate de dispariţia Patriciei

Viceconsulul onorific al Italiei la Cluj-Napoca, Radu Pâslaru, a declarat pentru „Adevărul” că nu a fost informat despre dispariţiei Patriciei Bonora Moş.

UPDATE: Fata dispărută a fost găsită

Citeşte şi
„O adolescentă de 15 ani a dispărut de la Iulius Mall”
"Filmul dispariţiei adolescentei italiene din Iulius Mall"

Reprezentanţii autorităţilor italiene au aflat de la ziarişti despre faptul că, de trei zile, o tânără cu cetăţenie italiană este căutată de autorităţile române. „Nu ştiu absolut nimic despre acest caz. Nimeni nu ne-a informat, din păcate, şi nu înţeleg de ce este aşa, există o ruptură între autorităţile române şi noi”, a menţionat viceconsulul onorific al Italiei la Cluj, Radu Pâslaru.

Acesta a menţionat că, în mod normal, autorităţile din Cluj ar fi trebuit să ia legătura cu el, imediat după aflarea veştii cu privire la dispariţie, informaţie confirmată şi de reprezentanţii Ambasadei Italiei la Bucureşti, care au precizat că astfel de cazuri trebuie aduse la cunoştinţa reprezentanţilor din teritoriu, respectiv consulului de la Cluj în această situaţie.

Conform lui Radu Pâslaru, nici Ambasada Italiei de la Bucureşti, nici Consulatul General al Italiei de la Timişoara nu au fost informte cu privire la dispariţia tinerei.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite