Autocarul CFR-ului, atacat cu pietre la Timişoara. Mureşan: „Timişoara nu mai e în Transilvania“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după meciul pierdut aseară la Timişoara, jucătorii şi staff-ul tehnic al CFR-ului au mai avut de suportat o umilinţă. Autocarul a fost atacat cu pietre de fanii bănăţeni, care i-au spart geamurile

Cinci suporteri ai timişorenilor au atact cu pietre autocarul care transporta delegaţia CFR-ului spre aeroport, la câteva minute după fluierul final al meciului.Conform portalului agenda.ro, atacul s-a petrecut în apropierea stadionului, imediat după ce jucătorii s-au îmbarcat.

Conform aceleiaşi surse, deşi autocarul era însoţit de jandarmi, aceştia nu au putut evita atacurile fanilor furioşi. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentelor, dar poliţiştii sunt pe urmele atacatorilor, care riscă dosare penale, în funcţie de gravitatea faptei fiecăruia.

„Anul trecut era să iau bătaie la Timişoara, anul ăsta au dat cu pietre în autocar. Din punctul meu de vedere, Timişoara nu mai e în Transilvania, cu un asemenea comportament. A fost un meci de fotbal, Timişoara a câştigat. Dar ne-au spart geamurile", a spus preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, pentru agenda.ro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite