UPDATE Autocar lovit de trăsnet şi maşină răsturnată pe Autostrada Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autocar care circula pe Autostrada Transilvania, dinspre Câmpia Turzii spre Gilau, a fost lovit de trăznet în zona kilometrului 14. Nu s-au înregistrat victime în acest caz, însă tot pe A3 o maşină s-a dat peste cap şi, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj e posibil ca pasagerii să fie răniţi. Vom reveni cu imagini.

În autocar se aflau 36 de copii, care veneau spre Cluj-Napoca pentru a vizita Grădina Botanică. Din fericire, niciunul dintre aceştia nu a fost rănit, ei fiind mai degrabă speriaţi. Un alt autocar urmează să-i preia pe pasageri şi să-i conducă la destinaţie.

image

Cei trei pasageri ai maşinii răsturnate în apropiere de locul în care autocarul a fost lovit de un fulger au suferit răni uşoare şi au fost transportaţi la Urgenţe în Cluj-Napoca.

Vremea rea încurcă traficul

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi răcire accentuată, valabil pentru toată ţara. Avertizarea este valabilă în intervalul vineri ora 12.00 - sâmbătă ora 18.00, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 70 l/mp.  De asemenea, vântul se va intensifica şi trecător va avea aspect de vijelie.

Potrivit ANM, în prima parte a intervalului, regiunile cele mai afectate vor fi cele din nord-vestul, nordul şi centrul ţării, precum şi zona montană, apoi cele din jumătatea de est.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite