Au mai rămas trei zile în care clujenii îşi pot alege medicii cu care se mândresc. Vezi aici cum decurge votul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujul îşi caută medicii de cinci stele
Clujul îşi caută medicii de cinci stele

„Adevărul" îi caută pe cei mai bunic cinci medici, cei cu care Clujul se mândreşte. Părerea ta contează! Împreună cu un juriu de specialitate, îi vom desemna pe cei cinci doctori de top cu care Clujul se mândreşte.

Au mai rămas doar trei zile în care clujenii pot vota, pe cluj.adevarul.ro, medicii cu care se mândresc. Până acum, 15.362 de clujeni şi-au exprimat preferinţele pe cluj.adevarul.ro.

Pe primele cinci poziţii se găsesc, în prezent, conf. dr. Alexandru Irimie, specialitatea chirurgie oncologică şi ginecologie oncologică, managerul Institutului Oncologic „Prof. Dr. I. Chiricuţă" din Cluj-Napoca. 7.054 de clujeni consideră că Alexandru Irimie este medicul cu care se pot mândri. Pe locul doi se află, cu trei zile înainte de „Stop Vot", prof. dr. Nicolae Hâncu, specialist în diabet, nutriţie şi boli metabolice. Acesta a fost votat de 4.320 de clujeni (28,12%).

Pe locul trei se află prof. dr. Dumitru Zdrenghea, cardiolog la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj, cu un procent de 10,22 (1.570 de clujeni l-au ales pe cardiolog ca medicul cu care se mândresc).

În top 5 se află, în prezent, şi dr. Radu Motocu, chirurg la Clinica Chirurgie I (7,53%), pe care l-au votat 1.157 de clujeni, urmat, pe locul 5, de dr. Cristian Ursu de la Unitatea de Primire Urgenţe Cluj, cu un procent de 3,83 (588 de voturi).

Miercuri, 2 noiembrie, votul se va închide şi apoi veţi putea citi poveştile de viaţă ale finalişţilor. Votează-ţi medicul preferat din lista din dreapta dând click pe numele celui pe care îl alegi!

Alături de clujeni, un rol hotărâtor în ceea ce priveşte desemnarea celor cinci doctori cu care Clujul se mândreşte îl va avea şi un juriu de specialitate, din care fac parte prof. dr. Mircea Bârsan, de la Institutul Inimii, preşedintele Colegiului Medicilor Cluj, dr. Cristiana Ciortea, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, dr. Dorina Duma, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Cluj, şi Anca Labuneţ, directorul Societăţii Române de Cancer Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite