Au apărut ofertele! Traore şi Culio, la un pas de transfer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi intrate în impas, transferurile lui Culio şi Traore au redevenit de actualitate. Iuliu Mureşan confirmă că ivorianul a primit o ofertă consistentă. În scurt timp, Lacina Traore ar putea semna cu Liverpool, iar Juan Culio va ajunge sub comanda lui Hagi, la Galatasaray

Patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, are motive de bucurie. Cei mai importanţi fotbalişti, cu potenţial de a aduce în conturile clubului sume consistente de bani, se află la un pas de a semna contracte cu grupări importante din Europa. Traore a primit o ofertă concretă de la Liverpool, una dintre forţele Europei, în timp ce Galatasaray a reluat negocierile pentru Juan Culio şi în câteva zile cele două părţi vor ajunge la un acord.

Prima ofertă concretă pentru „perla“ din atac


Cu siguranţă cel mai mediatizat fotbalist al anului trecut a fost Lacina Traore. Atacantul CFR-ului se află de foarte mult timp în vizorul mai multor formaţii din Occident. Ieri, clubul a primit o ofertă concretă din partea unei echipe din Europa, lucru dezvăluit chiar de preşedintele Iuliu Mureşan. „Am primit o ofertă de împrumut, foarte consistentă pentru Traore. Noi nu vrem să-l dăm împrumut, discutăm doar dacă se pune problema unui transfer definitiv şi există şanse să fie aşa. El mi-a zis că vrea să rămână la noi, nu este disperat să plece.

E un tânăr care va creşte mult, va ajunge un mare fotbalist. Vom vedea în ce direcţie vor evolua negocierile“, a spus oficialul. Englezii de la talksport.co.uk au scris aseară despre fabuloasa sumă de zece milioane de lire sterline pe care cei de la CFR o cer pentru Traore pentru a-l lăsa să plece la Liverpool, managerul Roy Hodgson fiind disperat să-i găsească pereche în atac lui Fernando Torres. Un alt fotbalist vizat de „cormorani“ în acest sens este Eljero Elia, de la Hamburg.

Culio negociază intens cu Galatasaray

Juan Culio a fost în luna decembrie la un pas de a semna cu echipa lui Hagi, însă clujenii au refuzat propunerea turcilor de a plăti 2 milioane de euro în patru tranşe. Deşi lucrurile intraseară în impas pentru moment, Giovani şi Victor Becali au reuşit să ajungă la un acord de principiu cu Galatasaray. Jucătorul şi-a dat acceptul pentru un contract pe trei ani, iar în zilele următoare cluburile se vor înţelege în privinţa banilor.

Culio va fi cedat în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro, cel mai probabil turcii plătind un milion la transfer, iar restul sumei la finalul campionatului. În aceste zile, Paszkany aşteaptă şi oferta pentru un transfer definitiv al lui Traore pe „Anfield Road“.

„Am primit o ofertă foarte consistentă pentru Traore, dar vom vedea cum vor evolua lucrurile“
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite